Installering af rottespærre skal altid udføres af en autoriseret kloakmester. Og når du får 3B Kloakrensning til at løse opgaven, er du garanteret, at det er en autoriseret kloakmester, der monterer og godkender rottesikringen samt laver eftersyn.

3B Kloakrensning tilbyder rottesikring til private fra kr. 2.999 inkl. moms. Prisen indeholder montering af rottestop, godkendelse, eftersyn samt vedligeholdelsesplan.

Reager hurtigt

Rotter udgør en stor sundhedsfare, og da de formerer sig hurtigt, er det vigtigt at få sat ind over for problemet, så snart du opdager eller får mistanke om de uønskede gæster.

Ud over at udgøre en væsentlig sundhedsfare kan rotterne påføre store materielle skader – ikke mindst på dine kloakrør – ligesom de med deres tunneller kan undergrave både belægning og ejendom. Det kan med andre ord blive en dyr fornøjelse ikke at få gjort noget ved problemet i tide.

Rotter ingen adgang

En rottespærre er den rigtige løsning, hvis du har problemer med rotter i afløbene eller måske endda i dit toilet. Rottespærren installeres i afløbsinstallationen så tæt på hovedledningen som muligt og afskærer på den måde rotternes adgang til dine afløb.

Få et godt tilbud på rottesikring

Vi udfører rottesikring for såvel privat- som erhvervskunder – og altid til konkurrencedygtige priser.

Kontakt 3B Kloakrensning på tlf. 98 18 99 80 for et godt tilbud på installering af rottesikring.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for jer, så giv os også et kald – vi kører meget gerne ud til kunder i Aalborg og omegn og vejleder i forhold til afhjælpning af problemet. Konstaterer vi, at der er et rotteproblem, tilbyder vi en professionel handleplan og løsning.